Kelebihan AZN Body Cream

Antara kelebihan krim ajaib adalah memecahkan lemak, sesuai juga digunakan untuk ibu selepas bersalin (kecutkan rahim). Ia juga dapat megempeskan perut dan dapat mengatasi masalah angin dalam badan. Selain itu, ia juga boleh digunakan untuk menghilangkan sengal-sengal badan, terseliuh dan sakit lutut. Kebas kaki dan tangan juga dapat dihilangkan dengan penggunaan krim ajaib ini. Krim ini juga mampu maengatasai masalah anak yang kencing malam dan terkenan sengatan berbisa. sesungguhnya krim ini mempunyai pelbagai kegunaan yang bermanfaat untuk pengguna. KRIM INI MEMANG AJAIB!!!!!!!!!

Cara Penggunaan AZN Body Cream

Cara penggunaan
Selepas mandi pagi sapu di bahagian tempat yang target untuk hilangkan seperti perut,peha,lengan,pinggul.
Malam sebelum tido sapu di tempat sama
kalau nak kesan yang cepat
sapy krim + pakai korset dalam masa 1 minggu dah dapat kesan.

TIPS Penggunaan
TIPS 1
Jangan picit terlalu banyak krim. Sapuan yang terlalu banyak akan menyebabkan kulit merasa amat panas dan pijar.
TIPS 2
Untuk bahagian perut, picit lotion KRIM AJAIB AZN sebesar duit 20 sen. Sapukan ke seluruh bahagian perut dan buat sedikit urutan seperti gambarajah di bawah untuk memecahkan lemak.
TIPS 3
Untuk bahagian dagu dan pipi pula, sapukan hanya sedikit KRIM AJaib AZN sudah memadai. Buat urutan ke atas seperti gambarajah di bawah.
TIPS 4
Ibu mengandung juga boleh menggunakan KRIM AJAIB AZN.
Tetapi JANGAN sapu pada bahagian perut untuk mengelakkan bayi panas. Boleh sapu pada bahagian kaki, paha dan belakang ( sedikit sahaja). Boleh juga disapu pada bahagian bahu untuk melegakan sakit bahu dan lenguh-lenguh
TIPS 5
Penggunaan yang konsisten dan disiplin akan membuahkan hasil yang amat memberangsangkan. Untuk kesan yang lebih cepat, kawal pemakanan dan bersenam adalah satu langkah yang bijak. Penggunaan sauna pant/sauna belt juga boleh membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.

Bahan-bahan dalam Krim Ajaib AzN

Aqua, Beeswax, Mineral Oil, Goat Milk Powder, Capsicum, Mentol, Thymol, Citronella Oil

Contact Us!

Office : 09-5344668
Phone : 010-931 3407

Email: aznempirehq@gmail.com

Webiste: www.aznempire.com

Lawati Page Kami Di Facebook